vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Programma Veteranendag Altena bekend

1 juni 2011 (door WerkendamNet)

REGIO ALTENA / WERKENDAM - In Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben enkele veteranen de organisatie op zich genomen van een regionale veteranendag. In 2011, op zaterdag 25 juni, alweer voor de vijfde maal. Bijeenkomst in het Fort Altena, Tol 8A Werkendam.

De opzet van deze veteranendag is elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en met elkaar te discussiëren over de tijd van toen en nu. Het is wel de bedoeling dat veteranen van alle leeftijden aanwezig zullen zijn, b.v. hen die gediend hebben in: Nederland, Ned. Indië, Ned. Nieuw Guinea, Libanon, Korea, Bosnië, Haïti, Irak, Afghanistan enzovoorts. Theun Tur schrijft: 'Dus stimuleer elkaar en maak alle veteranen, geregistreerd of niet, attent op deze dag zodat we in deze regio terug zullen kunnen zien op een geslaagde dag. Partners zijn van harte welkom.'

Voor inlichtingen / aanmelden kunt u contact opnemen met Teun Thur, tel. 0416-351132.

 

Voor het volledige programma zie De Agenda op www.Werkendam.net.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.