Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Pleintjesbasketball-evenement terug in Woudrichem

1 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Basketball Club Waldric is trots te kunnen melden dat het spectaculaire pleintjesbasketball na een afwezigheid van 5 jaar weer terug is op ’t Rond in Woudrichem. Op die locatie heeft in 2006 en de jaren daarvoor, steeds een jaarlijks pleintjesbasketball-evenement plaatsgevonden, dat zich kenmerkte door de grote aantallen nationale en internationale deelnemers. De deelnemers en de vele bezoekers waardeerden het Woudrichemse toernooi altijd om de mooie locatie en de sportieve en bovendien gezellige sfeer.
Woudrichem maakt dit jaar dus voor het eerst weer deel uit van de landelijke Streetball Masters Tour, en schaart zich daarmee tussen steden als Tilburg, Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Heerenveen, Almelo en Den Haag.

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2011 en ’t Rond in Woudrichem zal dan geheel in het teken staan van Streetball Masters, de populaire pleintjesbasketballtour van de Nederlandse Basketball Bond. Die dag wordt op ’t Rond in Woudrichem een van de negen voorronden van deze tour georganiseerd. De organisatie is in handen van Basketball Club Waldric uit Woudrichem in samenwerking met Basketball Unites, de breedtesportafdeling van de N.B.B., die zoveel mogelijk mensen wil laten basketballen en daarvoor nieuwe vormen van basketball ontwikkelt. Streetball is een hippe, flitsende basketballvorm die helemaal past bij de belevingswereld van de hedendaagse jeugd.

Lees meer in De Agenda op Woudrichem.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.