Friday 17 September 2021

Alles over Altena

VV Woudrichem in finale om promotie derde klasse

1 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  VV Woudrichem heeft de kansen op promotie naar de derde klasse volledig in eigen hand. Aanstaande donderdag (Hemelvaartsdag - 2 juni) is het Dordtse SC Amstelwijck te gast op "Het Bolwerk", voor een heuse finale om de promotie. VV Woudrichem en SC Amstelwijck hebben eenzelfde aantal punten overgehouden aan het duel met Peursum, beide wonnen met één doelpunt verschil (respectievelijk 2-1 en 3-2).
De spelers en begeleiding van de A-selectie hopen, ondanks de overige activiteiten in Woudrichem, op ieders steun en willen op die manier samen er alles aan doen om binnen één jaar weer terug te keren in de derde klasse. "Tot donderdag, vergeet je sjaals, vlaggen en spandoeken niet!"

Lees meer over:

Voetbal woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.