vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Inlooppunt Sleeuwijk verhuisd

31 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  Het inlooppunt 3 in 1 in Sleeuwijk is verhuisd van de bibliotheek in De Bolderik naar Villa Kakelbont, Tienhont 1 in Sleeuwijk. De vrijwilligers zijn daar aanwezig op dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Het inlooppunt in Sleeuwijk richt zich op alle kwetsbare doelgroepen, waarbij de ouderen, langdurig zieken en mensen met een beperking een grote en belangrijke groep vormen. Het samenbrengen van de mogelijkheden voor ontmoeting, informatie en computergebruik in een inlooppunt heeft duidelijke meerwaarde. In het inlooppunt kan men terecht voor basisinformatie betreffende zorg, wonen en welzijn. Daarnaast kan men er terecht voor een kopje koffie, wat gezelschap en een praatje.
In het inlooppunt zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die algemene vragen kunnen beantwoorden en/of mensen de weg kunnen wijzen naar andere organisaties. De inlooppunten zijn elke week op dezelfde tijd geopend en men kan zo binnenlopen zonder het maken van een afspraak .

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk inlooppunt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.