maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Individuele jeugdviswedstrijd hengelsportverenigingen

31 mei 2011 (door AalburgNet)

REGIO - Voor jeugdleden van plaatselijke hengelsportverenigingen die zijn aangesloten bij de federatie Alm en Biesbosch wordt een individuele jeugdviswedstrijd georganiseerd op 25 juni aamstaande van 8.30 uur tot 10.00 uur aan de watergang rond het industrieterrein te Giessen.

Het inschrijven kan t/m 8 juni bij de eigen jeugdcommissie of bestuurslid van de hengelsportvereniging waar men lid van is. Deelname alleen voor (jeugd) leden van de hengelsportverenigingen,aangesloten bij de federatie Alm en Biesbosch in de leeftijd 6 t/m 17 jaar.

Er wordt in drie groepen gevist, namelijk 6 t/m 10 jaar, 11 t/m 14 jaar en 15 t/m 17 jaar. Plaats van samenkomst op het parkeerterrein van ’t Verlaat te Almkerk van 7.15 tot 7.45 uur waar ook verdere instructies worden gegeven, zoals de hengellengte van maximaal 8.50 meter. De prijsuitreiking geschiedt na afloop in ‘t Verlaat te Almkerk’.

Lees meer over:

Werkendam viswedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.