Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Bewoners (68 en 70 jaar) mishandeld door vermoedelijke inbrekers

30 mei 2011 (door AalburgNet)

VEEN - De bewoners van een pand aan de Veensesteeg hebben vannacht rond 00.15 uur twee vermoedelijke inbrekers op hun erf overlopen. Bij de woning staan vrachtwagens van het bedrijf van de familie. Beide bewoners werden door de inbrekers aangevallen. De politie stelde direct na de melding een uitgebreid onderzoek in, de daders werden echter niet meer aangetroffen.

De 70-jarige bewoner deed mede namens zijn 68-jarige echtgenote aangifte.  Hij liep rond 00.15 uur samen met zijn vrouw naar buiten omdat zij wat geritsel gehoord had in de struiken nabij de vrachtwagens. Ze gingen op onderzoek uit. Plotseling sprong er een kerel uit de struiken die hem bij zijn kraag pakte en op de grond gooide en schopte. Zijn vrouw zag dat er nog een volwassen man uit de struiken stapte. Ze werd tegen haar hoofd getrapt en viel op de grond. Ze stond weer op en rende naar binnen om de twee zonen te waarschuwen. De daders zijn gevlucht richting de achterzijde van het erf . Beide bewoners zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Den Bosch vervoerd en daar onderzocht. De aangever had onder meer verwondingen aan zijn gezicht. Zijn vrouw is met verschillende breuken in het ziekenhuis opgenomen.  De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld. Ook is een speurhond ingezet.

Lees meer over:

aalburg inbrekers veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.