maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Vier de zomer

28 mei 2011 (door WerkendamNet)
REGIO ALTENA - Onder het motto ‘Vier de zomer’ organiseert vrouwennetwerk Altena op woensdagavond 15 juni een verrassende creatieve zomeravondworkshop met buffet en netwerken. De activiteiten vinden plaats op Fort Altena. De avond start om 18.30 uur met een zomers ontvangst. Om 19.00 uur begint creatieve zomeravondworkshop. Na de workshop is er tijd om onder het genot van een streekbuffet te netwerken. Ondernemende professionele vrouwen zijn van harte uitgenodigd. De kosten bedragen 37,50 euro. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Berghoef, (06) 3919 8753. U kunt zich tot 6 juni aanmelden via marianne.haarsma@altena-interim.nl.

Lees meer over:

Altena Werkendam vrouwennetwerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.