woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Phil Ruitenberg op de weg terug

26 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Na in de afgelopen wedstrijden de nodige problemen te hebben gehad lijkt 50 cc Expiklasse coureur Phil Ruitenberg weer op de weg terg te zijn, hij liet afgelopen zaterdag in Veldhoven met twee keer een tweede plaats zien dat hij nog steeds hard kan rijden.

Helemaal verlost van problemen is de Sleeuwijker nog niet, het nieuwe motorblok dat er voor moet zorgen dat Phil weer voor de overwinning kan strijden bleek door een valpartij op de vrijdagmiddagtraining niet goed te werken en dus moest het reserveblok gemonteerd worden.

De eerste wedstrijd liet eigenlijk het beeld zien dat ook al in de tijdtraining te zien was, Wesley Jonker die over net iets meer vermogen beschikt blijft zodoende net buiten het bereik van Phil en de tweede plaats was dan ook het maximaal haalbare in deze race, prima gereden dus.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.