maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Waarderingspenning voor Maan van Elzelingen

26 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Maan van Elzelingen heeft donderdagmorgen uit handen van burgemeester Carla Breuer een waarderingspenning gekregen. Breuer reikte de penning uit in het Andries Visserhuis in Werkendam. Van Elzelingen kreeg de penning voor zijn inzet voor de Historische Vereniging Werkendam en De Werkenda ca., het Streekarchief Land van Heusden en Altena en het Biesboschmuseum. Zo heeft hij de transportacten van Werkendam van het jaar 1623-1786 getranscribeerd evenals het oudste notulenboek van de Kerk van Werkendam.(Het Kontakt)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.