maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Bibliotheek Aalburg tijdens 7-dorpenomloop open

26 mei 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Op zaterdag 28 mei zijn de Aalburgers van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom in bibliotheek Aalburg. U kunt dan kennismaken met de bibliotheek, materialen lenen en inleveren, (gratis) gebruik maken van internet en in de vitrine de bekers en medailles van Marianne Vos bekijken. Speciaal voor alle inwoners van de gemeente Aalburg en de bezoekers van de 7-dorpenomloop is bibliotheek Aalburg op zaterdag 28 mei geopend. U kunt in de bibliotheek gratis gebruik maken van internet. Via de computer kunt u de uitslagen van de diverse activiteiten van de 7-dorpenomloop bijhouden. En de website van Marianne Vos  staat ter informatie op de computer

Lees meer over:

Altena bieb
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.