maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Wethouders vragen de provincie geld voor A27

25 mei 2011 (door WoudrichemNet)

REGIO -  BN De Stem schrijft: 'De verkeerswethouders van het Land van Heusden en Altena gaan vrijdag bij de provincie op bezoek om te praten over de financiële bijdrage voor de verbreding van de A27. Samen moeten zij 1 miljoen meebetalen om hun voorkeursvariant 'te krijgen'. Na de woede die wethouder Wim de Jong (Werkendam) zich op de hals haalde, heeft hij zijn Aalburgse collega Loes Lijmbach en Bas de Peuter (Woudrichem) toch zover gekregen dat ze naar 's-Hertogenbosch gaan. "Dat geeft aan dat ze er nog wel voor open staan om mee te betalen." Hij liet de gedeputeerde, Yves de Boer, weten dat die 1 miljoen er zou komen, zonder dat met zijn collegawethouders te overleggen. "Dat schoot in het verkeerde keelgat. We hebben nu de (on)mogelijkheden besproken. Ik ga tot het gaatje." 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.