maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Politie laat niets los over overval Oudendijk

25 mei 2011 (door WoudrichemNet)
OUDENDIJK - De politie heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten naar aanleiding van de gewapende overval in Oudendijk, vorige week. Een 52-jarige man werd in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn woning overvallen door twee mannen. Het slachtoffer kreeg een klap tegen zijn hoofd en er werden enkele schoten gelost. De daders gingen er met een onbekend geldbedrag van door. De politie liet de volgende dag al weten dat het incident mogelijk met drugs te maken zou hebben. Een woordvoerster: "Over de voortgang van het onderzoek naar de overval doen we geen uitspraken." (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.