vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

SGP-wethouders bezoeken Altena

25 mei 2011 (door AalburgNet)

AALBURG / WERKENDAM -  Afgelopen vrijdag brachten, op uitnodiging van de SGP-wethouders Jan Luteijn (Werkendam) en Jaap van Luijk (Aalburg), 32 SGP-wethouders met hun partners een bezoek aan het Land van Heusden en Altena.  Zij werden om 12.00 uur ontvangen in het gemeentehuis van Aalburg.

Na de lunch en een uiteenzetting over de samenwerking tussen de gemeenten Aalburg-Werkendam-Woudrichem door de burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, bracht het gezelschap (om 14.00 uur) een bezoek aan Kwetters eieren in Veen. Vervolgens stond een rondvaart door de Biesbosch op het programma, waarna het bezoek werd afgesloten in “de Vissershang” in Hank.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.