vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Sluiting Milieustation Hank voor SDC onbespreekbaar

23 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - In de laatste commissievergadering stond ook de evaluatie afvalstoffenheffing op de agenda. Daarin stond een paragraaf over de sluiting van het milieustation in Hank. Dat zou een besparing opleveren van ca. 100.000 euro. Deze sluiting zorgde voor heel wat gesprekstof. Er werd zelfs in een weekblad een poll aangewijd. Liefst 96% was tegen. Stuurgroep Dorpsbelang combinaite (SDC) is ook tegen sluiting van het milieustation!

Volgens Peter Ribbers en Ad Bakkers, leden van de commissie inwoners, zijn de cijfers gebaseerd op verkeerde aannames. Bovendien zal de sluiting niet de verwachte “winst” opleveren en getuigt het niet van service naar de bevolking waar het college zo de mond van vol heeft. Omdat een aantal vragen niet voldoende beantwoord konden worden en ook omdat andere fracties twijfelden, nam de wethouder de evaluatie terug. Deze zal in de volgende commissievergadering  (16 juni a.s.) opnieuw op de agenda staan. (SDC)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.