Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Tractoren en rommelmarktspullen gezocht

23 mei 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Tijdens de Aelse Dag op zaterdag 11 juni in Andel zullen tussen 10:00 en 17:00 uur oude tractoren en landbouwwerktuigen te zien zijn. Er is nog ruimte voor bezitters om hun aanwinsten te laten zien, dus als u ook uw landbouw oldtimers ten toon wilt stellen, neem dan contact op met André Lankhaar, 0183-448131.

Voor de rommelmarkt zijn we nog op zoek naar spullen. Heeft u spullen waar u vanaf wilt? U kunt ze inleveren bij Bas van Andel, Burg van der Schansstr 46. We kunnen geen meubels gebruiken, maar wel kleinere zaken zoals een stoeltje of een krukje.

Lees meer over:

woudrichem dag andel aelse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.