vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Garage Van Andel in Sleeuwijk wordt verplaatst

21 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Tegenover benzinestation Rotol bij de rotonde in Sleeuwijk komt, als het aan de raad ligt, het nieuwe garagebedrijf  van Andel. Unaniem werd in de commissie ingestemd met het voorstel. Een goede zaak, verplaatsing uit het centrum. Het bedrijf is nl. momenteel gevestigd bij het winkelcentrum de Es. Stuurgroep Dorpsbelang combinaite heeft deze verplaatsing geëntameerd. Bovenop de garage mag van Andel een woning bouwen, hetgeen in de huidige situatie ook het geval is. Tevens worden op het perceel nog drie woningen gebouwd. Er zijn wel bezwaren tegen het plan ingediend. Of die bezwaren ook bij de Raad van State worden neergelegd moet worden afgewacht. (SDC)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.