Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Tuinhuis uitgebrand in Woudrichem

21 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In Woudrichem is een tuinhuisje in brand gestoken aan de Burgemeester van der Lelystraat. Het tuinhuis had een oppervlakte van ongeveer 9 vierkante meter en brandde volledig uit. De vuur werd op zaterdag 21 mei om 02.30 uur ontdekt. Buren waarschuwden maakte de eigenaar wakker. Die begon meteen te blussen met verschillende brandblussers. Later nam de brandweer de bluswerkzaamheden over. Brandweer en politie houden rekening met de mogelijkheid van brandstichting. Zo'n 50 meter verderop (in een brandgang aan de Wethouder Kentiestraat) ging namelijk ook een kliko in vlammen op. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.