zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Rabobank Altena geeft voorlichtingsbijeenkomsten fraudebestrijding

21 mei 2011 (door AalburgNet)

WERKENDAM - Oplichting, skimming of identiteitsfraude; het kan ons allemaal overkomen. Maar als u zich goed laat informeren, wordt de kans wel kleiner.

Voorlichtingsbijeenkomsten
Daarom organiseert Rabobank Altena speciaal voor u drie voorlichtingsbijeenkomsten over (het voorkomen van) fraude, en wel op 24, 25 en 26 mei a.s. Elke avond is er een gastspreker van Crisismanagement en Fraudebestrijding van Rabobank Nederland aanwezig. Hij zal uitgebreid ingaan op de gevaren van onder andere cybercrime, identiteits- en pinpasfraude. Wij nodigen u van harte uit om bij één van deze avonden aanwezig te zijn.

Drie locaties
De bijeenkomsten vinden plaats vanaf 18.30 uur op de volgende datums en locaties: Dinsdag 24 mei - Golfpark Almkreek, Hoekje 7b in Almkerk. Woensdag 25 mei - Restaurant De Waterman, Vierlingstraat I in Werkendam. Donderdag 26 mei - 'd Alburcht, Perzikstraat 14 in Wijk en Aalburg.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.