zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Kandelaar-kids hebben prima korfbaltoernooi

20 mei 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK -  Gisteren vond het schoolkorfbaltoernooi in Almkerk plaats. CNS De Kandelaar was vertegenwoordigd met twee teams uit groep 5 en 6. De kinderen moesten vier wedstrijden spelen en deden ook mee aan een strafworpencompetitie. Op de site schrijft de school: 'Het was een leuke middag. Geen van de teams heeft gewonnen, maar ze hebben wel erg goed gespeeld. Eigenlijk werden ze elke wedstrijd beter… dus als we nog even door hadden gespeeld was die beker vast wel naar De Kandelaar gegaan!

In de pauze was een teachers challenge met het thema ‘Old School’. Juf Aranka had hele mooie kleding van vroeger aan en samen met leerkrachten van andere scholen moest ze vijf keer op de korf schieten. Ze heeft daarbij niet gewonnen, maar het was een hele leuke show!Een leuke middag om op terug te kijken! Een bedankje voor Kees van Tilborg (vader van Thom), als coach van team 2, en voor alle ouders die gereden en aangemoedigd hebben!' (De Kandelaar)

Lees meer over:

Rijswijk korfbal kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.