Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Hoofdwond bij gewelddadige overval

20 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De politie onderzoekt een overval die kort na middernacht plaats vond in een woning aan de Oudendijk. Tijdens de overval, waarbij geschoten werd, raakte de 52-jarige bewoner gewond. De daders gingen er met een geldbedrag vandoor. De politie sluit niet uit dat het incident mogelijk drugsgerelateerd is.

De politie spoedde zich rond 00.30 uur naar de Oudendijk na een melding van een gewapende overval. Aldaar werden ze aangesproken door de bewoner. De man had een hoofdwond. Hij  vertelde de agenten dat twee mannen rond middernacht de woning binnengedrongen waren. Op dat moment waren er meerdere personen in het pand aanwezig. Onder dreiging van een vuurwapen eisten de daders bij binnenkomst geld. Er ontstond tumult waarbij de overvallers de bewoner op zijn hoofd sloegen en meerdere schoten losten. Door een klap op zijn hoofd liep de bewoner een verwonding op. Nadat hun eis ingewilligd was, vluchten de belagers de woning uit.

De politie zette de omgeving af en startte een uitgebreid technisch sporenonderzoek. Naast het opnemen van een aangifte werden de aanwezigen en getuigen gehoord. De politie roept getuigen of mensen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000  

Lees meer over:

Politie woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.