woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Fansite GTST opzet vanuit Meeuwen

20 mei 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Vandaag werd de grootste fansite van Nederland online gezet: Goede Tijden Slechte Tijden . Deze grote fansite van Nederland komt namelijk uit Meeuwen. De fansite van de soap is een initiatief van Henri Verhagen, ook maker van Meeuwen Online. 'Samen met wat vrijwilligers wordt er dagelijks gewerkt aan het laatste nieuws rond uw favoriete soap. Maar ook verschijnen er video’s, uitgebreide achtergrondinformatie, specials, interviews en downloads op de de website. Daarnaast is er een compleet nieuw forum geopend van de soap!' vertelt Verhagen enthousiast. 'Nog nooit eerder is er een fansite geweest met zo’n groot aanbod aan informatie en mogelijkheden. GTST Fanclub is daarmee de grootste fanclub en fansite van Nederland.' (MOL)

Lees meer over:

Meeuwen gtst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.