woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Hongaar slaat en bedreigt automobilist

19 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De politie heft gistermiddag een 36-jarige Hongaarse automobilist aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging. Op het bureau legde hij een bekennende verklaring af.

Even na 17.30 uur nam de politie poolshoogte op de Kooikamp in verband met een verkeersongeval waarbij twee personenauto's betrokken waren. Ter plaatse vernamen de agenten dat de buitenspiegel van de auto van de verdachte getikte was door een tegemoetkomende auto. Na de aanrijding ontstond tussen beide bestuurders een discussie over de aanrijding. Deze discussie mondde uit in een conflict waarbij de 36-jarige de tegenpartij in het gelaat sloeg en hem woordelijk met de dood bedreigde. Het slachtoffer liep door de klap een verwonding in zijn gezicht op.

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.