vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Milieustation Hank nog open

19 mei 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Vanwege het bericht in de kranten denken velen dat het milieustation in Hank gesloten is en de openingstijden veranderd zijn. De gmeente laat echter weten dat in tegenstelling daarop het milieustation te Hank op 1 juli nog niet gaat sluiten. Er is hiervoor een voorstel gedaan, maar daarover is nog geen besluit genomen. Ook het gratis inleveren van afval is nog niet van toepassing. De openingstijden blijven gehandhaafd, en ook de openingstelling op maandag in Werkendam. Wanneer er een besluit genomen is, zal de gemeente, door middel van een brief, de burgers informeren.


 

 
 
 

Lees meer over:

Werkendam milieustation hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.