woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Kortingsregeling retour

19 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Jarenlang ontvangen inwoners uit Nieuwendijk en Dussen 20% korting op hun zwemabonnement. Dit omdat in beide dorpen geen zwembad hebben. Een aantal jaren geleden is dit op verzoek van het CDA tot stand gekomen en vele inwoners maken gebruik van deze kortingsregeling.  Vanuit Dussen en Nieuwendijk  kregen wij diverse opmerkingen vanuit de inwoners over de door het College toegezegde korting. De korting blijkt niet 20% te zijn maar bijna 5% minder. Het CDA vindt dat je als overheid betrouwbaar moet zijn. Als je 20% korting toegezegd moet je het ook uitvoeren. Men stelde vragen en inmiddels krijgen de inwoners het teveel betaalde terug.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.