Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Vesting3hoekdagen gaan van start

19 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Aankomend weekend is het eindelijk zover: de Vesting3hoekdagen worden gehouden in de Vesting3hoek Woudrichem, Gorinchem, Fort Vuren en Slot Loevestein.

Op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom voor een eigentijdse ontmoeting met het verleden! Het complete overzicht is na te lezen in het passe-partout (tot en met vrijdag met 2,50 euro korting!) en bovendien kunt u hiermee het hele weekend gratis gebruik maken van de veren & pendelbussen, deelnemen aan activiteiten en op zoek gaan naar de schat!

Ambachten

In Woudrichem staan oude en hedendaagse ambachten centraal. In het Cultuur- en Visserijmuseum zijn speciale activiteiten voor kinderen, in de tuin van de kerk staat een podium voor diverse acts (zoals toneel), volop muziek & smakelijk Woerkums bier, kindertheater, vestinggolf, spectaculaire Teer-, Lijnolie en Ouweklarerace en meer! Ook ruimt Jacoba haar kamers op... Tijdens de Vesting3hoekdagen wordt het huis van Jacoba van Beieren uitvergroot in Woudrichem. De straten van de vesting vormen het decor van de diverse kamers van haar woning.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.