zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

SGP-wethouders bezoeken Land van Heusden en Altena

19 mei 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA -  Morgen vrijdag 20 mei komen op uitnodiging van de SGP-wethouders Jan Luteijn (Werkendam) en Jaap van Luijk (Aalburg) ruim dertig SGP-wethouders met hun partners  een bezoek brengen aan het Land van Heusden en Altena. Zij worden om 12.00 uur ontvangen in het gemeentehuis van Aalburg.

Na de lunch en een uiteenzetting over de samenwerking tussen de gemeenten Aalburg-Werkendam-Woudrichem door de burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, gaat het gezelschap (om 14.00 uur) een bezoek brengen aan Kwetters eieren in Veen. Vervolgens staat een rondvaart door de Biesbosch op het programma, waarna het bezoek wordt afgesloten in “de Vissershang” in Hank.  

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.