Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Sparta'30 en de nacompetitie

18 mei 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het bestuur van Sparta '30 laat weten: 'Zaterdag 21 mei barst het nacompetitie geweld los. Daarom graag aandacht voor het volgende: Het Groote Lindt terrein is ook het decor is van een D-pupillentoernooi en een groot internationaal bedrijven toernooi, georganiseerd door Van Leeuwen Buizen. Voor dit toernooi is veld 4, alsmede de tussenstrook en parkeerplaats voor de kantine gereserveerd. Op de tussenstrook (het gedeelte tussen veld 3 en 4) komt een grote feesttent te staan. De toegangsweg en parkeerterrein voor het clubgebouw zullen worden afgesloten en alleen toegankelijk zijn voor auto's directieleden, genodigden Van Leeuwen Buizen toernooi, spelers selectie 1, scheidsrechters en bestuursleden Sparta'30. De directieleden en genodigden van Van Leeuwen Buizen hebben een parkeerkaart ontvangen. Daar er ook bij ZBC’97 en Pelikaan toernooien afgewerkt worden en ook Pelikaan de nacompetitie aftrapt met een thuiswedstrijd adviseert het bestuur aan de overige bezoekers om de auto te parkeren aan de overkant van de Betuwelijn op de parkeerplaats van de volkstuinen en politiehondenvereniging. Graag zoveel mogelijk supporters mee met de supportersbus.'

Lees meer over:

woudrichem andel supportersbus
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.