zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Altena Open Coffee in de startblokken...

17 mei 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - De Open Coffee begint een waar fenomeen in Nederland te worden. Door het hele land springen enthousiaste ondernemers op om ook in hun stad een Open Coffee te starten. Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar iedereen die iets
met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken.
Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Vlak voor iedereen op het werk aan de slag gaat gaan entrepreneurs een uurtje netwerken. De meeste Open Coffee’s beginnen dan ook om 9 uur en duren tot een uur of 10 uur, hoewel sommige Open Coffee’s ook rond de lunch of om een uurtje of vier worden georganiseerd. Het is maar wat ondernemers willen en afspreken...

Het fenomeen Open Coffee is inmiddels ook gesignaleerd in de regio Altena. Onlangs ging op LinkedIn de groep Ondernemend Altena van start. Hier werd door ondernemer Diederik van Andel (uit Andel) direct de suggestie neergelegd óók in de regio een Altena Open Coffee te starten. Diverse ondernemers sprongen op het idee in en meldden zich aan.

Voor wie dit ook een prima plan vindt kan zich melden op Ondernemend Altena en klikt door naar Altena Open Coffee starten?

Op twitter is Ondernemend Altena te volgen onder: @B2BAltena.

Lees meer over:

Altena Werkendam ondernemend
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.