Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Sportdag CNS De Kandelaar groot succes

16 mei 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op dinsdag 11 mei maakten alle kinderen van groep 3 tot en met 8 zich klaar om aan de sportdag te beginnen. Georganiseerd door vier studenten van het sportcollege te Utrecht. Het zonnetje scheen, de hulpouders waren er klaar voor, de fietsen en skeelers stonden klaar, dus het beloofde een geweldige dag te worden! Iedereen ging van start op het voetbalveld of rondom de school. De drie triatlon-onderdelen werden afgewisseld met leuke spelletjes. Er werd natuurlijk lekker aangemoedigd. De kinderen waren supersportief bezig. Dat was aan de verhitte koppies wel te zien. De aanwezige EHBO en catering waren er ook niet voor niets. En in de pauze smaakten de appels van Plusmarkt maar ál te goed!! De sportieve ochtend werd afgesloten op het plein, met een ijsje. Ook geschonken door Plusmarkt. (CNS De Kandelaar)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.