Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Andelo-meisjes in de prijzen

16 mei 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag 14 mei 2011 waren in Klundert de individuele regiokampioenschappen turnen met een kans op een toestelfinale.
C.G.V. Andelo was hier vertegenwoordigd met zes turnsters en een groep supporters. Jammer genoeg kon Emma Koedam de wedstrijd door een blessure niet meeturnen. Ondanks een vervangende trainster deden de meisjes het heel goed. Dit resulteerde in een tweede plaats en een  mooie medaille voor Sannah Klein Hanenveld met maar liefst 50.400 punten. De derde plaats met brons was voor Fleur van der Beek met 50.350 punten. Mirjam van Manen werd zesde, Hanna Schaake achtste en Emma van der Beek vijftiende. Alle meisjes hebben per toestel ook een finaleplaats bemachtigd. Vijf meisjes op de vloer, drie op  sprong, drie op brug en maar liefst vier turnsters op balk mogen naar de toestelfinale.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.