maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Toneelgroep Entree vereniging van het jaar

14 mei 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Toneelgroep Entree uit Sleeuwijk is door het CDA -Werkendam als gekozen als vereniging van het jaar voor 2011. De toneelgroep ontving in disco De Kelder in Hank  uit handen van wethouder Wim de Jong de cheque van € 200,-- Maar liefst elf verenigingen waren genomineerd voor de Vereniging van het Jaar. Al voor de dertiende keer houdt het CDA deze verkiezing om zo de verenigingen in het zonnetje te zetten. Het verenigingsleven acht men belangrijk in de gemeente en daarom willen het CDA dat met een dergelijke verkiezing onderschrijven. De jury bestond deze keer uit CDJA-jongeren die binnen de partij actief zijn.

Motivatie
Toneelgroep Entree levert een bijdrage aan het cultuur aanbod in Werkendam. Mensen kunnen binnen deze vereniging zich ontplooien in hun talenten. Andere genieten hiervan of worden gemotiveerd om zelf toneel te gaan spelen. Zo leren mensen elkaar kennen op een hele andere manier. Toneelgroep Entree onderscheidt zich van bijna alle andere verenigingen in de gemeente Werkendam. Jong en oud is namelijk in één spelersgroep samengebracht.
 
De besteding voor het gewonnen bedrag is er ook al. Het geld zal gaan naar het huren van een tribune en stoeltjes voor de openluchttheatervoorstelling die dit jaar gebaseerd is op de Geschiedenis van Fort Altena. Het openluchttheaterstuk bevat een kwinkslag naar de geschiedenis van Fort Altena. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.