donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Verdwenen tuinkabouters duiken op...

14 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft vrijdagmorgen op de Grotewaardweg een 25-jarige vrouw, een 21-jarige man en een 15-jarige jongen, allen uit Werkendam aangehouden. Het drietal wordt verdacht van diefstal cq. heling van tuinkabouters.

Agenten troffen rond 03.00 uur op de rotonde van de Dijkgraaf een 60-tal tuinkabouters aan. De beeldjes waren geplaatst door het drietal die de agenten in de directe omgeving aantrof. Onderzoek wees uit dat een aantal van deze kleine wezentjes vermoedelijk van diefstal afkomstig is. Op het bureau verklaarde het trio dat ze op een ludieke manier de krant wilden halen om vervolgens de beeldjes te retourneren aan de rechtmatige eigenaars.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.