dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Scouting Altena nodigt iedereen uit voor Walibi

13 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Scouting Altenagroep nodigt iedereen uit die graag wil kennismaken met Scouting in het vernieuwde Walibi Holland. Door een unieke actie krijgen alle geïnteresseerden bijna 25% korting op Walibi Holland op 28 of 29 mei 2011! Je zult ontdekken dat Scouting heel eigentijds, avontuurlijk en vooral leuk is.

Op 28 en 29 mei is de Altenagroep te vinden in Walibi Holland. De groep is onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland, en Scouting biedt met deze actie een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een avontuurlijke omgeving. Tijdens deze dagen staat Walibi Holland compleet in het teken van Scouting. Er is een gezellige Scoutingsfeer en daarnaast is het mogelijk, alle attracties en shows in Walibi Holland te bezoeken.

Iedereen die geïnteresseerd is in Scouting of hiermee wil kennismaken, kan gebruikmaken van deze kortingsactie. Via www.scoutingvoordeel.nl kun je tickets bestellen en ontdek je Scouting in Walibi Holland, zoals je dit nog nooit ervaren hebt. Er zijn beperkt tickets beschikbaar en op = op, dus wacht niet te lang met bestellen.

Mocht je niet kunnen of willen, en toch kennis willen maken met de Scouting Altenagroep. Kijk dan op www.altenagroep.nl voor meer informatie over de groep, of kom een keer langs bij een opkomst.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.