donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Garagebedrijf Van Andel 'hoort bij historie Sleeuwijk'

12 mei 2011 (door WerkendamNet)
SLEEUWIJK - De familie Van Andel, van het gelijknamige garagebedrijf in Sleeuwijk, voelt zich 'bedreigd' door een zienswijze tegen het plan om te verhuizen. Het bedrijf moet van de Esdoorlaan naar de Rijksstraatweg 180 worden verplaatst; een zichtbare locatie voor iedereen die Sleeuwijk in rijdt. De familie Melse, woonachtig aan de Rijksstraatweg 157, is het echter niet eens met die plannen. De bezwaarmaker vindt dat een garage op die plek niet goed is voor de uitstraling van het dorp.

De vestiging van een nieuw bedrijf op deze locatie zou niet passen naast de historische lint bebouwing. Díe gedachte schiet bij de familie Van Andel in het verkeerde keelgat. Hanny van Andel, moeder van de huidige eigenaar Rick, sprak daarom tot de commissieleden tijdens een vergadering afgelopen maandag. (Brabants Dagblad)
 

 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.