Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Hemelvaartsdag 36e Autocross te Woudrichem

12 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Voor de 36e keer organiseert Stichting Autocross Woudrichem een autocrossfestijn op Hemelvaartsdag. De stichting bestaande uit leden van de lokale muziekvereniging Kunst na Strijd en voetbalvereniging V.V. Woudrichem brengt ruim 50 vrijwilligers op de been om te zorgen voor een geslaagde dag voor toeschouwers en coureurs. Om een uur of acht in de ochtend komen de coureurs al om hun wagens in gereedheid te brengen.
Om 11 uur zal het eerste startschot gegeven worden door de medewerkers van Autocrossclub Geffen die de westrijdleiding in handen heeft.
Rond de klok van zes zal de laatste finale gereden worden.
In de tussentijd zal er veel spektakel te zien zijn op het sinds vorig jaar  qua lay-out gewijzigde en verbeterde parcours. Langs het parcours staan  diverse kraampjes waar voldoende lekker eten en drinken te verkrijgen is.  Het crossterrein is te vinden op de Oudendijk aan het Lage Eind (huisnummer 85). Er is een plattegrond te vinden op de website, of anders kunt u de bordjes volgen die langs de wegen in de buurt van de Oudendijk neergezet zijn. Parkeren kan vlakbij het parcours en is zoals altijd kosteloos. Meer informatie, foto’s en filmpjes van vorige edities, is te vinden op www.autocrosswoudrichem.nl.

 
 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem autocross
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.