donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDA voor veilige inrichting wegen rond winkelcentrum sleeuwijk

11 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM – Op verzoek van Sleeuwijkse bewoners die tijdens de commissievergadering hun zorgen uitspraken over het voornemen om niets te doen aan de inrichting van de wegen rondom het nieuwe winkelcentrum heeft het CDA aangedrongen op maatregelen. Voor het CDA is het handhaven van de huidige verkeerssituatie onbespreekbaar. De verkeerssituatie is voor het CDA geen punt van zorg. Het is geen discussie waard maar een oplossing waard.  Na aandringen stemde wethouder Luteijn in. Hij vertelde aan de commissieleden dat het College te voorzichtig is geweest en zegde toe dat hij zijn uiterste best zou doen met maximale inzet te zorgen voor een veilige inrichting van de omliggende wegen met alle voorzieningen die hiervoor nodig zijn.  

Lees meer over:

cda Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.