Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Wees als Jacoba tijdens de Vesting3hoekdagen

11 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ook Woerkummers (en anderen natuurlijk ook) kunnen deelnemen aan de Vesting3hoekdagen. Show uw eigen gemaakte historische kleding met moderne twist naar het ontwerp van Berber Soepboer en Anne Stooker op zaterdag 21 mei. Het ontwerp is geïnspireerd op kleding uit de tijd van Jacoba van Beieren en is onderdeel van de Vesting3hoek kledingcollectie. Deze collectie wordt tijdens een wervelende modeshow getoond op zondag 22 mei in het voormalige Westerveldpand op de hoek Grote Markt/ Molenstraat.

Meer info & inschrijven.

Download gratis de unieke patronen hier.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.