Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Uniek theaterspektakel in de openlucht

11 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Van woensdagavond 18 mei t/m zaterdagavond 21 mei zal in het kader van de festiviteiten van de Vesting3hoekdagen een spektakel plaatsvinden getiteld '¡Circolo Historico!'. Het theaterspektakel dompelt de toeschouwers in een verrassend landschap, waarin de geschiedenis verteld wordt als was het één grote circusvoorstelling. Het publiek verplaatst zich door 'Buiten de Waterpoort' in Gorinchem langs de meest vreemdsoortige scènes. Flamenco, klassieke muziek en streetdance worden afgewisseld met eigentijdse Hoekse en Kabeljauwse twisten, fashion en drama. Met jongleurs met de tijd en dansers op het slappe koord. Om te eindigen met de bestorming van de stadwallen.

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.