woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Auto crasht in Sleeuwijkse tuin

10 mei 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ULVENHOUT:  Een 22-jarige Ulvenhouter, die geregistreerd staat als veelpleger,  is maandagavond 9 mei 2011 rond 23.30 uur met een gestolen auto op het Munnikenland te Sleeuwijk de macht over het stuur verloren. De auto sloeg over de kop en kwam in de tuin van een woning terecht. De bestuurder werd ter plaatse aangehouden. Zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Er is van hem een bloedproef afgenomen. Hij is op grond van de diefstal verdenking door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

De politie kreeg eerder op de avond een melding binnen dat een 22-jarige man in Ulvenhout de auto van de vriend van zijn moeder had gestolen. Terwijl de eigenaar aan het douchen was, had 22-jarige man de autosleutels gepakt, waarna hij was weggereden. Agenten keken gisteravond uit naar deze auto. Rond 23.30 uur kwam een melding dat de Ulvenhouter op het Munnikenland in Sleeuwijk met de auto over de kop was geslagen. Agenten gingen ter plaatse. Omstanders wezen hen op een knul die de auto bestuurd zou hebben. Deze jongeman, die rook naar alcohol werd aangesproken, hij weigerde zich te legitimeren, waarna hij werd aangehouden. De verdachte is ter plaatse nog door een verpleegkundige van der ambulancedienst onderzocht omdat hij pijn had in zijn armen. Daarna werd hij in een politieauto geplaatst, waarbij hij dreigementen riep in de richting van de dienders.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.