woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Infobijeenkomst nieuwbouwproject Westerhei

10 mei 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Op 17 mei aanstaande vindt in Tavenu in Nieuwendijk een informatieavond plaats over nieuwbouwproject Westerhei in Nieuwendijk. Het project wordt ontwikkeld door CV Westerhei; een samenwerkingsverband van Woonstichting Land van Altena en Van Wanrooij Projectontwikkeling. In Westerhei zullen in enkele fases in totaal zo’n 150 woningen worden gerealiseerd. De eerste fase zal bestaan uit 31 hoek- en tussenwoningen, 12 2-onder-1 kapwoningen en 10 bouwkavels. Als alles volgens planning verloopt zal met de bouw in het begin van 2012 een aanvang worden gemaakt.

 
Wethouder Luteijn van de Gemeente Werkendam zal om 19.00 uur de avond openen en de website www.westerhei.nl lanceren. Iedereen die geïnteresseerd is in dit nieuwbouwproject is van harte welkom en kan binnenlopen tot circa 20.30 uur. Rond 21.00 uur zal de zaal sluiten.
 
Tijdens de avond zullen de aanwezigen worden geïnformeerd over het nieuwbouwplan en met name over de woningen die tijdens de eerste fase in verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de woningen en daarnaast start de verkoop van 10 bouwkavels. Naast vertegenwoordigers van de CV Westerhei, zullen ook vertegenwoordigers van Gemeente Werkendam aanwezig zijn die informatie kunnen geven over de mogelijkheden voor een starterslening. Zij zullen ook informatie geven over de toewijzingsprocedure en over de plaats waarop kandidaten staan op de toewijzingslijst zoals deze door de gemeente wordt bijgehouden. Medewerkers van de plaatselijke Rabobank zijn aanwezig om middels “speeddates” mensen te informeren over de financieringsmogelijkheden.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.