zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

CNS De Kandelaar vertelt...

10 mei 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Van 26 tot 29 april vond voor de vijfde keer de avondvierdaagse in Giessen plaats. Ook van CNS De Kandelaar waren er weer heel wat enthousiaste kinderen én ouders die mee hebben gelopen. De kinderen van groep 1 tot 3 liepen elke avond 2,5 kilometer. De kinderen van groep 4 tot 8 liepen dagelijks 5 kilometer. En er waren zelfs kinderen die wel 10 kilometer hebben gelopen…. "Gelukkig hadden we elke avond droog weer! Op de laatste avond werd het défilé gelopen, in carnavalsstijl! Het was erg gezellig. Bedankt ouders voor de begeleiding en… tot volgend jaar!!!"

Lees meer over:

Giessen kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.