Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Nog 9 nachtjes slapen voor de Vesting3hoekdagen

10 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De Vesting3hoekdagen starten op donderdagavond 19 mei met een wervelend groot openluchttheater Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Het theater gaat uit van de circusgedachte. Onde de noemer Circo Historico wordt het publiek op een wandeling gestuurd door het landschap van de historie, waar zich verschillende scènes zullen afspelen. De voorstelling is een beleving, een theatraal spektakel voor jong en oud. Vanuit historische sensaties legt de toeschouwer een relatie met de dag van vandaag en het leven nu. Het theaterspektakel wordt vrijdag 20 en zaterdag 21 mei herhaald, deze extra voorstelling op donderdag 19 mei wordt georganiseerd om inwoners uit de Vesting3hoek als eerste kennis te laten maken met het theather voordat de Vesting3hoekdagen op 21 mei beginnen. Meer informatie is te vinden op www.vesting3hoekdagen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.