Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Andel wandelde Killen Route

9 mei 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL / WERKENDAM - Onder ideale omstandigheden voerde de Killen Route afgelopenz aterdag eerst vanuit Hank naar Werkendam, vervolgens De Kil en Nieuwendijk, dan weer terug naar Hank. Allereerst ging het langs de boorden van het Steurgat naar de Biesboschsluis. Vervolgens langs de Werkendamse havens, kris kras door Werkendam en daarbij langs enkele wielen naar de afgesproken rustplaats aan huis bij Bert Maas.  
Naast koffie werden Anton & Hans, maar ook de aangeschoven voorzitter, verrast met heerlijke tompoezen. Gezelligheid kent geen tijd maar na vijf kwartier ging de tocht verder. In dit tweede gedeelte waren flinke stukken van het Oostwaardpad in gepast. Zodoende liepen de mannen dan aan de ene zijde, dan weer aan de andere zijde van de Bakkerskil. Bij het gedeelte Bleeke Kil moest gebruik worden gemaakt van het handbediende trekpontje. Voor de tweede en voorlaatste zit werd voor een ogenblik de griendwerkershut Jannezand uitgekozen.
Na afloop was er in Hank natuurlijk nog even een terrasje om daar de schitterde wandeldag te laten bezinken. (Andel wandelt)

Lees meer over:

woudrichem andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.