dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Altenagemeenten maken gezamenlijke veiligheidskrant

9 mei 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem werken op steeds meer terreinen samen. Een van de gebieden waarop intensief wordt samengewerkt is “veiligheid”. De drie gemeenten hebben daarvoor onder andere gezamenlijk de kadernota veiligheid opgesteld. Veiligheid is namelijk niet aan gemeentegrenzen gebonden.

Om alle aspecten rondom het thema veiligheid onder de aandacht van de inwoners te brengen gaan de drie gemeenten nu voor de eerste keer gezamenlijk een veiligheidskrant huis- aan huis verspreiden. De veiligheidskrant is samengesteld in samenwerking met het weekblad Het Kontakt en zal in tegelijk met het Kontakt van woensdag 11 mei bezorgd worden.

In de veiligheidskrant komen de drie burgemeesters uitgebreid aan het woord. Zij brengen ieder een aspect rondom dit thema onder de aandacht. Maar ook andere partners uit de veiligheidsketen laten van zich horen. Zo komen o.a. de politie, de brandweer en de BOA’s aan het woord.. Er is aandacht voor alcohol, drugs, woninginbraken, huiselijk geweld en kindermishandeling, verkeer en veiligheid. Ook staan er veel tips in die uw veiligheid kunnen vergroten.

Lees meer over:

veiligheid Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.