woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Meeuwen probeert het digitaal

7 mei 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Meeuwen Online gaat steeds meer gebruik maken van de nieuwe media. Zo is De Dorpskrant nu ook digitaal te lezen als een online bladerboek.  De lokale site  heeft ook nieuwsbrieven ontwikkeld. Via meeuwenonline.nl/nieuwsbrief kunnen belangstellenen zich aanmelden. De nieuwsbrief is een poging om de stoom 'losse briefjes' bij evenementen een plaats te geven. Voor acties en evenementen in het dorp, worden vaak briefjes gebruikt die her en der worden opgehangen. 
De nieuwsbrief zal met enige regelmatig verschijnen per e-mail. Ook is werd het gastenboek weer geopend. Op de oude website van Meeuwen Online.nl bestond al een gastenboek. Wegens misbruik is deze toen uitgeschakeld. De redactie van Meeuwen Online.nl probeert het nu nog eens.

Lees meer over:

Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.