woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Laatste Tienerfriendsavond seizoen in Almkerk

6 mei 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - ALMKERK: Op zaterdag 14 mei is alweer de laatste Tienerfriendsavond van het seizoen 2011/2011, deze keer niet op “ons” schip de Friendship in Werkendam, maar we zijn te gast in de Gereformeerde Kerk in Almkerk (Voorstraat 16). Het thema van deze avond is ‘Weet je dat wel zeker.....?’. De Tienerfriendsavonden zijn voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar.

Natuurlijk wordt het weer een enorme gezellige en boeiende avond. Met elkaar zullen we nadenken over het thema ‘Weet je dat wel zeker.....?’. Iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf, een ander of aan God!

Tijdens de avond is er als gebruikelijk ook veel tijd om gezellig met je vrienden te chillen, te tafeltennissen of te gamen. Aan het einde van de avond gaan we zelf heerlijke broodjes hamburger maken! De avond kost € 3,- en begint om 20.00 uur en is rond 22.00 afgelopen. Mis het niet!

Op 17 en 18 juni is het Tienerfriends afsluitingsweekend, je kunt je hier via de mail al voor opgeven. Voor vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht op www.tienerfriends.nl, een mail sturen naar info@tienerfriends.nl of bellen met Henk Schouten (06-53374480).

Lees meer over:

Werkendam Almkerk Tienerfriends
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.