Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Wordt zaterdag C1 ook kampioen?

6 mei 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Na de eerder behaalde kampioenschappen van het 3e en de jeugdteams E1, E3, F1, F2 en Mini's 1, kan ook Woudrichem C1 zich kronen tot het rijtje kampioenen! Aanstaande zaterdag wacht het treffen tegen Sleeuwijk C3, een tegenstander die samen met Woudrichem C1 bovenaan staat met eenzelfde puntenaantal van 25. Een ware "Eredivisie-ontknoping" dus ook in de 4e klasse voor de C-junioren.

Deze wedstrijd zal zaterdag om 10.30 uur beginnen op "Het Bolwerk" in Woudrichem.... Wees daarbij en steun de C1 in de richting van het kampioenschap! De jongens hebben hier samen met de begeleiding bijna een jaar naartoe gewerkt, dus zou een kampioenschap een mooie bekroning zijn!

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.