maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Aalburgnet stapt op de fiets met Werkendams wethouder Jan Luteijn

6 mei 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - WERKENDAM:  '165 tweets blijven achter bij de bijna 200 volgers! De 200e nodig ik uit voor een fietstocht door de gemeente Werkendam inclusief koffie plus!' Dát twitterde SGP-wethouder Jan Luteijn gisteravond laat aan iedereen die hem op dit populaire sociale platform leest.

Die oproep schreeuwde om een reactie. De teller van 'volgers' stond vanmorgen op 198. In een gecombineerde actie met www.woudrichem.net (199) noteerde ook de redactie van www.Aalburg.net zich als volger en verzekerde zich daarmee van de titel 'De 200e'. Na die registratie op Twitter reageerde Luteijn vrijwel onmiddelijk en gaf aan zijn belofte in te zullen lossen. Die fietstocht door Werkendam met koffie plus gaat er dus komen. Onder de koffie en tijdens het fietsen (of andersom) zal er zeker gesproken worden. Aalburg.net houdt zijn 'volgers' op de hoogte. (Foto Jan Luteijn op Twitter)

Lees meer over:

Werkendam luteijn jan
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.