Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Tevredenheid over exploitatietekort milieustation Giessen

6 mei 2011 (door AalburgNet)

WOUDRICHEM/AALBURG - Het gezamenlijk milieustation van de gemeenten Woudrichem en Aalburg had in 2010 een exploitatietekort van zo'n 256.000 euro.  Wethouder Bas de Peuter (Woudrichem) is 'uitermate tevreden' met dat bedrag. "Als je ziet dat we in 2007 nog een tekort hadden van 350.000 euro, dan is dit een grote sprong voorwaarts. Dit jaar hopen we onder twee ton uit te komen", zegt de Peuter. Volgens de wethouder scoort het milieustation in Giessen goed in vergelijking met stations van vergelijkbare grootte. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

woudrichem aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.