vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Grote drugsvangst op A27

5 mei 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De politie onderschepte dinsdagmiddag 3 mei 2011 een drugstransport op de autosnelweg A-27 bij Nieuwendijk. Het ging om ruim 3000 kilo softdrugs met een straatwaarde van ruim 10 miljoen euro.
Op basis van verkregen informatie werd een vrachtwagencombinatie gecontroleerd. De vrachtwagenchauffeur reed rond 14.00 uur vanuit zuidelijke richting over de A-27 richting Utrecht. Bij Nieuwendijk kreeg hij een stopteken. Bij nader onderzoek bleken er verdovende middelen verstopt te zitten in de container die hij vervoerde. Het ging om ruim 3.000 kilo softdrugs met een straatwaarde van ruim 10 miljoen euro. 

De man werd aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat 33-jarige man uit Maassluis. Hij werd woensdag op vrije voeten gesteld. Politie en Openbaar Ministerie stellen een nader onderzoek in waarbij nieuwe arrestaties niet worden uitgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.